detail-reference-lakovny

LAKOVNY A TISKÁRNY

Jedná se o provozy, které jsou náročné ve smyslu odsávání splodin, kterými jsou jednak těkavé látky vznikající při lakování, případně velkoformátovém tisku. Tyto provozy se potýkají také s odpadem z výroby či prachem od výrobních strojů.

Těkavé látky je potřeba bezpečně odvést od strojů do zařízení, které těkavé látky likvidují. Protože se jedná o velké objemy vzduchu, které se odtahují z výrobní haly, hrozí velké ztráty tepelné energie, takže po cestě je vhodné z tohoto znehodnoceného vzduchu rekuperovat teplo. 

Pevné odpadní části, ořezky, prach se sbírají pomocí odsávačů a potrubí a odstraňují z výroby. Tato zařízení servisujeme, čistíme a zajišťujeme tak jejich nepřetržitý provoz, aby nedocházelo k neočekávaným výpadkům odsávání, které způsobí zastavení výrobní dávky. 

Speciálně v lakovnách je důležitým faktorem správné množství vzduchu přiváděné do lakovacích kabin. Navíc tento vzduch musí být dostatečně vyčištěn filtrací. Spotřeba materiálu filtrů je často enormní. Díky své rozvinuté servisní síti můžeme nabídnout zajímavé ceny na dodávky filtračních materiálů.

Astron - vybudování nové vzduchotechniky

Air_loga-004
Airtechnology_Tiskarna-004
Airtechnology_Tiskarna-030
Airtechnology_Tiskarna-041
Airtechnology_Tiskarna-074
Airtechnology_Tiskarna-091

další reference

POZVĚTE NÁS DO PROVOZU,
MÁME ČICH NA SPRÁVNÉ KLIMA

logo-airtechnology-white

info@airtechnology.cz
+420 518 321 001

AIR TECHNOLOGY s.r.o., Čajkovského 4235/47 | 695 01 Hodonín

Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 23508.
Copyright Air Technology s.r.o. | Všechna práva vyhrazena

by krea.tiff